Vores ambitioner er tårnhøje

Vi vil skabe fundamentet for en effektiv, veldokumenteret og troværdig grøn omstilling. 

Vores historie

Green Survey blev stiftet i 2020 af Mette Svantemann og Ingeborg Steffensen. Vores grundidé opstod med ønsket om at skabe en naturvidenskabelig funderet grøn omstilling, hvor dokumentation, gennemsigtighed og troværdig er omdrejningspunktet og drivkraften.

Fysisk holder vi til på vores kontor i hjertet af Aarhus C, og med en beslutning om at udvide vores team i 2021, kan vi nu i endnu større skala forfølge vores ambitioner om en veldokumenteret, gennemsigtig og troværdig grøn omstilling. I 2021 deltog vi også i Days of Impact, hvor vi er blandt de heldige finalister som skal dyste i vores grønne løsninger mod andre spændende Impact virksomheder på Christiansborg i 2022. 

Mød vores team

Ingeborg Steffensen 

Ingeborg er uddannet biolog fra Aarhus Universitet, og er en generalist indenfor klimaområdet med erfaring indenfor naturvidenskabelig formidling og kommunikation. Hun har det daglige ansvar og stratetegiske overblik i virksomheden, og vil som oftest være hende du først møder, da hun står for virksomhedens eksterne kommunikation og er ansigtet udadtil.

Augustas har en MSc. Civilingeniør fra Aalborg Universitet hvor han er specialiseret i Enviromental management and Sustainability science. Han er en af vores specialister som har det daglige ansvar for rådgivning indenfor bæredygtige løsninger og udførelse af livscyklusvurderinger (LCA). Herudover er han en af virksomhedens ”blæksprutter”, som også har fingrene med i virksomhedens strategi og ideer til hvordan vi hele tiden optimerer vores services.

Augustas Sudaras

Agnete H. Steffensen

Agnete er Cand.mag. fra Aarhus Universitet, og har over flere perioder arbejdet med bæredygtighed i et humanistisk perspektiv. Hun er virksomhedens blæksprutte og hjælper til med alt fra rapportering, salg, formidling, kommunikation & social media marketing.


Ingeborg Steffensen 


Mette har en baggrund inden for biologi fra Aarhus Universitet med en specialisering i modellering og datahåndtering, og er lige nu igang med en PhD på DTU. Til dagligt hjælper hun med korrespondancer, beregning af livscyklus analyser (LCA) og konsulterende arbejde. 

Mette Svantemann

Mission


At være en del af løsningen på klimaudfordringerne ved at uddanne, dokumentere og skabe gennemsigtighed og troværdighed i den grønne omstilling både i og på tværs af forskellige industrier. 

Vision


At blive den bedste konsulentvirksomhed til at skubbe innovationen i en retning, hvor virksomheder drives på en måde, der ikke har konsekvenser for fremtidige generationer.